Vrijdag 1 september was een bijzondere dag voor Woongroep Bussum. Eindelijk was het moment daar: de oplevering van de appartementen.
De 22 toekomstige bewoners kwamen vol verwachting hun (tijdelijke) sleutel bij Lidy en Petra ophalen. Nu konden ze met eigen ogen bekijken wat ze tot nog toe alleen op een bouwtekening hadden gezien. Iedereen was onder de indruk, want wat zijn het een mooie appartementen. Elk appartement is anders, maar allemaal hebben ze een grote woonkamer, slaapkamer of studio, complete badkamer en toilet. Prachtig!

De eerste dag werd er al flink geklust en ook gezellig ‘gegluurd bij de buren’, zoals een ouder dat noemde. Er moet nog veel gebeuren de komende weken voor er daadwerkelijk verhuisd kan worden, maar er wordt op alle fronten hard gewerkt.

 

Oplevering appartementen

 

’s Avonds kwamen alle jongeren en familie nogmaals bij elkaar om het glas te heffen op deze enorme mijlpaal voor Woongroep Bussum. Het werd een vrolijke en feestelijke avond.

 

20170901_Lidy_en_Petra_

 

Dankzij de enorme inzet en het doorzettingsvermogen van het bestuur en met name Lidy en Petra begint dit initiatief werkelijkheid te worden.

En nu op naar de volgende mijlpaal, namelijk de verhuizing over een aantal weken en het moment waarop dit huis op de Olmenlaan als een nieuw thuis voor de jongeren gaat voelen.