Ook zin in een echt oer-Hollands Feest? Op zondag 26 maart organiseren Ben, Marie-José en Luc Peters (toekomstig bewoner) een gezellige middag waar we met z’n allen gaan swingen en meezingen. De opbrengst van de entreekaarten (€ 10,- pp) komt rechtstreeks ten goede aan de Woongroep.

De veelgevraagde zangers Yves Berendse, Bob van Veen en Tobias Rabelink treden op. Voor wie ze niet kent, stellen we ze graag aan u voor. Klik  HIER voor meer informatie over de artiesten en een flyer van het feest.

We nodigen je hierbij van harte uit om dit feestje te bouwen met elkaar en de geweldige artiesten! Neem gerust iemand mee, hoe meer zielen hoe meer vreugd!

 

Entreekaarten

Bestel je kaarten door een e-mail te sturen naar:  Woongroep Bussum
Geef aan hoeveel kaarten je wilt bestellen en op welke naam. Je ontvangt dan een bevestiging en betalingsinstructie.

 

Partycentrum The Spot, Wilhelminaplantsoen 17 in Bussum opent om 14.30 uur gratis haar deuren en zorgt voor Hollandse borrelhappen. Pr Sound Productions ondersteunt de artiesten met professionele audio. Alle ingrediënten voor een gezellig feestje zijn dus aanwezig.

Je hoeft alleen maar te komen om te genieten en daarmee Woongroep Bussum te steunen. Feest je met ons mee? Wij hebben er al heel veel zin in!!

 

Mede namens Woongroep Bussum,
Ben, Marie-José en Luc Peters